1'e 10 Veren Cihaz Kampanyası

1'e 10 Veren Telefonlar!

Samsung J700 veya Samsung U600 cep telefonu modellerini avantajlı fiyatlarla alın, 3 ay boyunca 100 ve üzeri kontör yüklediğinizde 1 hafta boyunca geçerli Vodafone şebeke içi 1.000 hediye kontör kazanın.

Tüm bireysel ön ödemeli aboneler, Vodafone Shop'lara ve bazı alt bayilere giderek kampanya kapsamında yer alan cep telefonlarını avantajlı fiyatlarla satın alıp kampanyaya dahil olabileceklerdir. Kampanyaya dahil olan aboneler 3 ay boyunca (90 gün) her 100 kontör ve üzeri yüklemelerinde 7 gün boyunca görüşmelerinde geçerli olacak Vodafone şebeke içi 1.000 hediye kontör kazanacaklardır.

Aboneler dilerse Yapıkredi Bankası WorldCard'larını kullanarak vade farksız 5 taksit imkanı ile ödeme yapabileceklerdir.

Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, abone olmak için size en yakın Vodafone Shop veya Vodafone Store'a uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Esaslar
* Kampanya 31 Ocak 2009 tarihine kadar geçerli olacaktır.
* Kampanya sadece mevcut ve yeni ön ödemeli bireysel abonelere yöneliktir.
* Aboneler ön ödemeli tarifeler içerisinde (Hesabını Bilen Tarife hariç) istedikleri tarifeyi seçebilme özgürlüğüne sahiplerdir.
* Kampanya dahilinde sunulan cihazı satın alan aboneler 3 ay boyunca (90 gün) her 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde Vodafone içi 1.000 kontör hediye kazanma şansına sahip olacaklardır.
* Hediye kontörler 7 gün boyunca geçerli olacaktır. Bu süre içerisinde kullanılmayan hediye kontörler iptal edilecektir.
* 7 gün içerisinde yapılan 100 ve üzeri tüm kontör yüklemelerinde sadece 1 kere hediye 1.000 kontör kazanılır.
* Kampanya kapsamında yer alan aboneler en fazla 12.000 adet Vodafone şebeke içi hediye kontör kazanabileceklerdir.
* Kampanya kapsamında kazanılan şebeke içi 1.000 hediye kontörlerin ücretlendirilmesi CepÖğrenci tarifesini seçenler için dakikası 3 kontör (20 saniyede 1 kontör olmak üzere), diğer tarifeler için (Hesabını Bilen Tarife hariç) dakikası 4 kontör (15 saniyede 1 kontör olmak üzere) olacaktır.
* 1'e 10 Veren Telefonlar Kampanyası kapsamında aboneler şebeke dışı görüşmelerinde ve hediye olarak verilen sürenin aşılması durumunda, görüşmelerini seçmiş oldukları tarife üzerinden ücretlendirileceklerdir.
* Hediye kontörler sadece yurt içindeki şebeke içi görüşmeler için geçerli olacaktır. SMS gönderimi ve data kullanımları seçilen tarife üzerinden ücretlendirilecektir.
* Hediye olarak verilen kontörler ile üçüncü sahışlara kontör transferi yapılamayacaktır. Kontör transferi veya promosyon olarak kazanılan kontörler hediye 1.000 kontör kazanımı için geçerli sayılmayacaktır.
* Kazanılan hediye kontörler özel servis numaralarına doğru olan aramalarda kullanılamaz.
* Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
* Bir müşteri numarasına bağlı tüm abonelikler (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilirler.
* Aboneler isterlerse Yapıkredi Bankası'na ait WorldCard ile 5 ay taksit imkanına sahip olacaklardır. Ayrıca Yapıkredi bünyesinde yer alan Fortis, Vakıfbank ve Anadolubank WorldCard'ları için de aynı şekilde vade farksız 5 taksit imkanı sunulmaktadır.
* Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli bir hattan faturalı bir hatta geçiş yapması halinde hediye kontörler iptal edilecektir.
* Hesabını Bilen Tarife haricindeki tüm ön ödemeli tarife geçişlerinde abone kampanyada yer almaya devam edecektir. Hesabını Bilen Tarife geçişlerinde abonenin daha önceden kazanmış olduğu hediye kontörler hesabına aktarılacaktır, fakat hediye kontörlerin tamamlanması ile birlikte abone kampanyadan çıkarılacak ve hediye kontör kazanma hakkı sona erecektir. Hesabını Bilen tarifede kontör/YTL dönüşümü Vodafone'nun belirlediği fiyatlar üzerinden yapılmaktadır.
* Kampanya kapsamında yer alan aboneler 4225'e "kalan" yazıp SMS göndererek veya müşteri hizmetlerini arayarak kazandıkları hediye kontörlerden kalan bakiyelerini öğrenebilir.
* Kampanya stoklarla sınırlıdır.
* Fiyatlara KDV dahildir.
* Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler