On Saat Bedava

On Saat Kampanyası

Numaranız aynı kalsın! Kalitesi Turkcell olsun, hem de en avantajlı fiyatlara!

Rakip operatör numarasını Turkcell'e taşıyan aboneler:

  • Faturalı hat tercih ederse, aylık sadece 10 YTL sabit ücret karşılığında tüm Turkcell'lilerle tam 10 saat konuşacak, üstelik diğer yönleri aramanın dakikası da sadece 10 YKr.
  • Kontörlü hat tercih ederse, 250 kontör yüklemeye aylık tam 10 saat ücretsiz konuşacak, üstelik kontör yükleme şartı olmaksızın diğer yönleri aramanın dakikası sadece 1 kontör.

Hemen Turkcell İletişim Merkezleri'ne veya Turkcell Satış Noktaları'na gelip başvurunuzu yapın, Turkcell kalitesinden en avantajlı fiyatlarla yararlanın.

Katılım Koşulları
* Kampanya, 6 Ocak 2009 tarihine kadar numarasını Turkcell'e taşıyıp kampanyaya başvuran bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.
* Kampanyadan yararlanabilmek için bireysel faturalı hatlar ON SAAT yazıp 5060'a gönderdikten sonra gelen onay mesajına EVET yazıp 5060'a gönderecek, bireysel faturasız hatlar ise sadece ON SAAT yazıp 5060'a gönderecektir.
* Kurumsal hatlar kampanyaya katılmak için Turkcell İletişim Merkezleri'ne başvurmalıdır.
* Numarasını faturalı hatta taşıyıp kampanyaya katılacak bireysel faturalı aboneler Turkcell bayilerinde sözleşme imzalayacaklardır. Bu doğrultuda 12 ay süresince kapatılan hatlar, borcundan dolayı kapanan hatlar veya diğer operatörlere taşınan hatların son faturasına 60,59 YTL (tüm vergiler dahil) cezai bedel yansıyacaktır. Ayrıca kampanyaya katılan faturalı hatlar, 12 ay boyunca bir başkasına devredilemez ya da faturasız hatta geçirilemez. Kampanya kapsamında kazanılan haklar bir başka numaraya devredilemez.
* Faturasız hatlar için herhangi bir katılım şartı yoktur ancak kampanya kapsamında kazanılan haklar bir başka numaraya devredilemez.
* Turkcell'in kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Notlar
* On Saat kampanyasına başvuran aboneler,

Faturalı hat abonesi ise: Bilgilendirme mesajını aldıktan sonraki 6 ay boyunca aylık 12,12 YTL (tüm vergiler dahil) sabit ücret karşılığında Turkcellli'lerle yurtiçi 10 saat bedava konuşma süresi kazanır ve yurtiçi her yöne 12,12 Ykr (tüm vergiler dahil) konuşur.

Faturasız hat abonesi ise: Bilgilendirme mesajını aldıktan sonraki 3 ay süresince; her 150 kontör yüklemelerinde 1 ay boyunca Turkcellli'lerle yurtiçi 5 saat, her 250 ve üzeri kontör yüklemelerinde 1 ay boyunca Turkcell'lilerle yurtiçi 10 saat bedava konuşma süresi kazanır ve 3 ay süresince kontör yükleme şartı olmaksızın yurtiçi heryöne 1 kontöre konuşur.

* Kampanyadan bireysel abone olarak yararlanabilmek için rakip operatör numarasını Turkcell'e taşıdıktan sonraki 30 gün içinde,
o Faturalı hat abonesi ise: ON SAAT yazıp 5060'a kısa mesaj gönderilmesi, gelen onay mesajına da EVET yazıp tekrar 5060'a kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilendirme mesajından sonra 6 aylık kampanya dönemi başlar.
o Faturasız hat abonesi ise: ON SAAT yazıp 5060'a kısa mesaj gönderilmesi gerekmektedir. Bilgilendirme mesajından sonra 3 aylık kampanya dönemi başlar.

* Numarasını faturalı hatta taşıyıp kampanyaya katılacak bireysel faturalı aboneler Turkcell bayilerinde sözleşme imzalayacaklardır. Bu doğrultuda 12 ay süresince kapatılan hatlar, borcundan dolayı kapanan hatlar veya diğer operatörlere taşınan hatların son faturasına 50 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç) cezai bedel yansıyacaktır. Ayrıca kampanyaya katılan faturalı hatlar, 12 ay boyunca bir başkasına devredilemez ya da faturasız hatta geçirilemez. Kampanya kapsamında kazanılan haklar bir başka numaraya devredilemez.
* Faturasız hatlar için herhangi bir katılım şartı yoktur ancak kampanya kapsamında kazanılan haklar bir başka numaraya devredilemez.
* Kampanyaya katılmak için hattın Turkcell'e taşınmasından sonraki 30 gün içinde kampanya katılım SMS'lerinin gönderilmesi gerekmektedir.
* MNT Ön Başvuru ve Erken Başvuru kampanyalarına katılan aboneler de tekliften faydalanabilecek.
* Kampanyaya, tüm tarifelerdeki aboneler katılabilir. Kampanyadan yararlandıkları dönem içinde tarifelerini değiştiren müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam ederler.
* Faturalı hatlarda bedava konuşma süresi ve her yöne indirimli konuşma ücreti için kontör atış periyodu Tarife Saniye tarifesi için 1 saniye, diğer tarifeler için 6 saniyedir. Faturasız hatlarda bedava konuşma süresi için kontör atış periyodu 15 saniye, her yöne indirimli konuşma ücreti için kontör atış periyodu 60 saniyedir.
* Kampanyaya katıldığına dair bilgilendirme mesajı alan müşteriler, tüm Turkcell'lilerle yapacakları yurt içi görüşmelerde kampanyadaki bedava konuşma sürelerinden faydalanırlar. Ayrıca yurtiçi şebeke dışı görüşmelerinde de indirimli her yöne konuşma ücretlerinden faydalanırlar. Yurtdışı görüşmeler kampanya ücretlendirmesine dahil değildir, bu görüşmeler abonenin var olan tarifesinden ücretlendirilir.
* Faturalı hatlarda aylık 10 saat bedava konuşma süresine ait kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devreder.
* Öncelikle tarifeden gelen ücretsiz konuşma süresi, sonra kampanya kapsamında kazandığınız bedava dakikalar kullanılır. Örneğin ALO 240 paketine üyesiniz. Önce paket kapsamındaki 4+4 saat konuşma sürenizi, sonra 10 saat bedava konuşma sürenizi kullanırsınız.
* 150 veya 250 kontör yüklemelerinden sonraki 1 ay içinde kullanılmayan bedava konuşma süreleri iptal olur ve bir sonraki aya devretmez.
* Sadece rakip operatörden Turkcell'e taşınan hatlar ile kampanyaya katılabilirsiniz.
* Faturalı hat aboneleri IPTAL yazıp 5060'a göndererek kampanya teklifinden yararlanmamayı seçebilirler. Ancak teklifi iptal etseler bile sözleşmedeki 12 aylık taahhütleri devam edecektir.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler