5 Meşajdan Sonrası Bedava

Her Gün 5 Mesajdan Sonra Bedava

Hazır Kart’la mesajlaşmak çok avantajlı.

Tüm Hazır Kart’lı bireysel Turkcell aboneleri, 15 Ocak – 31 Aralık 2008 tarihleri arasında, her gün, her yöne ilk 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell’lilerle gün boyu bedava mesajlaşıyor.

Sık Sorulanlar

Kampanya kimler için geçerli?
Kampanya, Hazır Kart'lı tüm bireysel aboneler için 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.

Kampanyadan faydalanmak için abone olmam gerekir mi?
Hayır. Günde her yöne 5 ücretli mesaj gönderdikten sonra kampanyadan otomatik olarak yararlanabilirsiniz.

Kampanyadan faydalanmaya başladığımı nasıl anlayacağım?
Kampanyadan faydalanmaya başladığınızı 5'inci ücretli mesajınızı attıktan sonra gelen bilgi mesajıyla öğrenebilirsiniz.

Kampanyada verilen ücretsiz mesajlar nerelerde kullanılır?
Kampanyada kazanılan ücretsiz mesajlar sadece Turkcell abonelerine gönderilen mesajlar için geçerlidir. Kampanya dahilindeki ücretsiz mesajlar WebMesaj ve AkıllıMesaj'dan gönderilen mesajlar, kısa numaralara ve yurt dışına gönderilen mesajlar için kullanılamaz.

BizBize Kampus tarifesindeki Hazır Kart'lı aboneler için kampanya şartları neler?
BizBize Kampus'lüler her ay ilk 100 ve üzeri kontör yüklemelerinde günde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle bedava mesajlaşabilirler. 100 kontör yüklenmediğinde, günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle mesajlaşmak ücretsizdir. Kampanya 31 Aralık 2008'e kadar geçerli.

BizBize Kampus tarifesindeki faturalı aboneler için kampanya şartları neler?
Aylık 11,9 YTL'lik indirim seçeneğinden yararlanan BizBize Kampus aboneleri, günde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra tüm Turkcell'lilerle bedava mesajlaşabilir. Bu seçeneği kullanmayanlar ise tüm BizBize Kampus'lülerle bedava mesajlaşmak için önce istedikleri yöne 5 ücretli kısa mesaj göndermeli. Kampanya 31 Aralık 2008'e kadar geçerli.

Notlar
* 5 Meşajdan Sonrası Bedava kampanyası günde 1.000 adet ücretsiz mesajla sınırlıdır.
* Kısa mesaj paketi olan aboneler, paketteki mesajlar bittikten sonra kampanyadan faydalanabilir.
* Ücretli ilk 5 kısa mesaja Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahil; Webmesaj, Akıllı Mesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve servis kısa numaralarına gönderilen mesajlar hariçtir.
* Hazır Kart’lı BizBize Kampus aboneleri Genç paketi aldıklarında günde her yöne 3 ücretli kısa mesajdan sonra gün boyu tüm Turkcell’lilerle bedava mesajlaşabilirler. Genç paketi almadıklarında, günde her yöne 5 ücretli kısa mesajdan sonra gün boyu tüm Turkcell’lilerle mesajlaşmak ücretsizdir. Bizbize Kampüs SMS avantajı 31 Aralık 2008’e kadar geçerlidir.
* Faturalı hatlı Genç paketi alan BizBize Kampus’lüler gün içinde her yöne gönderecekleri 3 ücretli kısa mesajdan sonra Turkcell’lilerle gün boyu Turkcell’lilerle bedava mesajlaşabilirler.Ücretli ilk 3 kısa mesaja Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahil; Webmesaj, Akıllı Mesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve servis kısa numaralarına gönderilen mesajlar hariçtir.
* Faturalı hatlı Genç paketi almayan BizBize Kampus’lüler gün içinde her yöne gönderecekleri ilk 5 ücretli kısamesajdan sonra günboyu BizBize Kampuslü’lerle bedava mesajlaşabilirler.Bedava mesaj 1000 adet ile sınırlıdır. Ücretli ilk 5 kısa mesaja Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen mesajlar dahil; Webmesaj, Akıllı Mesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz mesajlar, yurtdışından gönderilen mesajlar ve servis kısa numaralarına gönderilen mesajlar hariçtir.
* Kampanyadan tüm bireysel ve kurumsal Hazır Kart’lı aboneler faydalanabilir.
* Kampanyada verilen ücretsiz kısa mesajlar sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz.
* Turkcell kampanya süre ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler