LG KF510 Kampanyası

LG KF510 Kampanyası

Turkcell'den LG KF 510 alanlara 1 aylık 50 MB internet paketi ve 1 aylık MMS hediye.

31 Aralık 2008 tarihine kadar LG KF510 cep telefonunu TurkcellExtra veya Turkcell İletişim Merkezleri'nden alın, cihazla birlikte 1 ay kullanım süreli 50 MB Ekonomik İnternet paketi ve 1 aylık MMS kazanın.

Kullanım

Size en yakın TurkcellExtra veya Turkcell İletişim Merkezi'ne giderek LG KF510 alabilir, cep telefonu kutusunun içinden çıkan şifre kartlarındaki şifreleri belirtilen numaralara kısa mesajla göndererek hediye MMS ve internet paketine sahip olabilirsiniz.

1 ay kullanım süreli 50 MB Ekonomik İnternet paketi ve 1 ay kullanım süreli MMS hediyesi kazanmak için, kutudan çıkan şifreyi 31 Aralık 2008'e kadar göndermeniz gerekir.

Kampanyadan tüm kurumsal ve bireysel Turkcell müşterileri faydalanabilir.

Sık Sorulanlar

50 MB'lık internet paketi nedir ve ne kadar kullanıma karşılık gelir?
İnternet paketleri data tarifelerinde yüzde 90'a varan indirimlerden faydalanabileceğiniz, sizin için düzenlenmiş özel Cepten İnternet Tanışma paketleridir. 50 MB'lık internet paketiyle ortalama olarak 1.450 gazete sayfası okuyabilir ya da 150 mini video klip indirebilir ya da 5.000 e-posta okuyabilirsiniz. (Bu değerlerin her biri 50 MB'a denk gelen internet kullanımlarıdır.)

50 MB'lık Ekonomik İnternet paketimi kullanmaya başlamak için ne yapmam gerekir?
INTERNET yazın boşluk bırakın, cep telefonunuzun kutusundan çıkan şifreyi ekleyin ve 5010'a kısa mesaj gönderin (Örnek: INTERNET 12345678). 50 MB'lık internet paketi hattınıza tanımlandığında ve 1 aylık kullanım hakkınız başladığında SMS ile bilgilendirilirsiniz.

Ücretsiz internet paketi kazanmak için şifreyi ne zamana kadar gönderebilirim?
Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında satın almış olduğunuz cep telefonu ile birlikte gelen şifre kartındaki şifreyi en geç 31 Aralık 2008 tarihine kadar göndermeniz gerekir.

50 MB'ı aşmam durumunda ücretlendirmem nasıl olacak?
Kampanya süresince faturalı hat abonesiyseniz, 50MB'ı doldurmanız halinde paket aşım ücreti ödersiniz: 0,51 YTL / MB. Hazır Kart sahibiyseniz 50 MB'ı doldurmanız halinde standart mobil internet tarifesi (Cepten İnternet ve ya Bilgisayardan İnternet) ile ücretlendirilirsiniz.
* Cepten İnternet: Turkcell faturalı hat kullanıcıları için 0,007 YTL/KB, Hazır Kart kullanıcıları için 20 KB/2 kontör.
* Bilgisayardan İnternet: Turkcell faturalı hat kullanıcıları için 0,002 YTL/KB, Hazır Kart kullanıcıları için 60 KB/1 kontör.

Kampanyalı internet paketi dahilinde kalan MB'ı nasıl öğrenebilirim?
Kampanyalı paketten kalan MB miktarınızı öğrenmek için faturalı hat sahibiyseniz KALAN MB yazıp 2260'a kısa mesaj gönderebilir veya her an ve her yerden 444 0 532 / 444 0 535 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Hazır Kart sahibiyseniz KALAN MB yazıp 2260'a kıs amesaj gönderebilir veya telefonunuzda *456*3# tuşlayarak kalan miktarınızı öğrenebilirsiniz.

30 günlük kullanım süresi bitince, kalan MB varsa bir sonraki aya devredilir mi?
Hayır. Kullanmadığınız MB'lar kullanım süreniz dolduğunda silinir.

Kampanyalı paket aboneliğimle, hem Cepten İnternet (WAP) hem de Bilgisayardan İnternet'ten faydalanabilir miyim?
Evet. İnternet paketleri ile hem Cepten İnternet hem de Bilgisayardan İnternet'ten faydalanabilirsiniz.

Kampanyalı paket aboneliğimi yurtdışında da kullanabilir miyim?
Hayır. İnternet paketleri sadece yurtiçinde, Turkcell kapsama alanında kullanılabilir. Yurtdışı kullanımları için geçerli değildir.

Hattım kapanırsa ya da devredilirse internet paketime veya MMS'lerime ne olur?
Hat kapanırsa paket iptal olur. Hat devredildiğinde, abone olunan İnternet Paketi ve alınan paketten kalan MB'da devreder. MMS'ler devretmez.

1 aylık MMS kullanımında bir sınır var mı?
Günlük abone başına MMS kullanımı 1.000 adetle sınırlıdır. 1.000 adetin üzerindeki kullanımlar güncel MMS tarifesinden ücretlendirilir. Hediye MMS'ler ticari amaçlı kullanılamaz ve satılamaz.

Birden fazla hattımla LG KF510 kampanyasından internet paketi ve MMS hediyemi alabilir miyim?
Birden fazla hattınızla birden fazla LG KF510 satın alıp, her hattınız için ayrı ayrı kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Aldığım telefon bozuk çıktı ne yapmalıyım?
Telefonunuzu yetkili bir teknik servise götürmeniz gerekir. Cep telefonunuzu garanti kapsamındayken servise götürdüğünüz takdirde ve kullanıcı hatası yoksa herhangi bir ücret ödemenize gerek yokt. Ancak garanti süresi dolduysa ve kullanıcı hatası varsa ücret ödersiniz.

Telefon kutusundan şifre kart çıkmadı ne yapmalıyım?
Müşteri telefonunu aldığı bayiye başvurmalı. Bayi Satış Yönetici aracılığı ile Turkcell'e konuyu iletir. Satış Destek ekibi tarafından müşteriye verilmek üzere yeni şifre kartı bayiye gönderilir.

Hediye internet paketim ve MMS'im yüklenmedi ne yapmalıyım?
Böyle bir durumda Turkcell Müşteri İlişkileri'ni arayabilirsiniz. Gerekli controller yapıldıktan sonar konu hakkında bilgilendirilirsiniz.

Notlar
* İnternet paketi için bir telefon numarası kampanyaya en fazla iki kez katılabilir. Kampanyadan iki kez yararlanabilmek için iki adet LG KF510 cihaz almak gerekir.
* MMS için katılım sınırı yoktur. Kullanım süresi 1 aydır.
* Mobil sitelerden içerik (melodi, resim, oyun gibi) indirdiğinizde, içerik bedelini ayrıca ödemeniz gerekir.
* 30 günlük kullanım süresinde kullanmadığınız MB'lar bir sonraki aya devretmez.
* İnternet paketleri ve MMS'ler sadece yurtiçinde, Turkcell kapsama alanında kullanılabilir. Yurtdışı kullanımları için geçerli değildir.
* Numara değişikliği yaptığınız takdirde internet paketinizde kalan MB'larınız ve MMS'leriniz yeni hattınıza devredilmez.
* Kampanyalı paket aboneliğiniz, hediye internet paketinizin süresi dolduğunda otomatik olarak iptal edilir.
* Günlük abone başına MMS kullanımı 1.000 adetle sınırlıdır. 1.000 adetin üzerindeki kullanımlar güncel MMS tarifesinden ücretlendirilir. Hediye MMS'ler ticari amaçlı kullanılamaz ve satılamaz.
* Cep telefonunun bozuk çıkması ve benzeri durumlarda müşteri, telefonu satın aldığı bayiye başvurmalıdır. Turkcell bu konuda sorumluluk kabul etmez.
* Turkcell, kampanyalarının koşul ve/veya tarihlendirmelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler