10 saat konuşmak 10 YTL!

Numarasını Turkcell'e taşıyacaklara 10 saat konuşmak 10 YTL

9 Kasım'dan itibaren 12 aylık taahhütname imzalayarak numarasını Turkcell'e taşıyan kurumsal hatlar, ayda sadece 10 YTL ödeyerek tüm Turkcell ‘lilerle 10 saat konuşabilecekler. Üstelik diğer operatörleri dakikası 10 Ykr.'dan arayabilecekler.Faturasız hatlar ise tüm Turkcell'liler ile 3 ay boyunca 250 kontör yüklemeye 10 saat, 150 kontör yüklemeye 5 saat konuşabilecekler. Ayrıca herhangi bir kontör yükleme şartı olmaksızın diğer operatörleri dakikası 1 kontöre arayabilecekler.

Kampanya, 6 Ocak 2008 tarihine kadar numarasını Turkcell'e taşıyıp kampanyaya başvuran bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.

Gerekli belgeleri en yakın Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri'ne, Turkcell Extra'lara ya da Turkcell İletişim Merkezleri'ne getirmeniz yeterli.

Kimler Katılabilir?

10 Saat Kampanyası'na 12 aylık taahhütname imzalayarak numarasını Turkcell'e taşıyan tüm kurumsal faturalı hatlar ile numarasını Turkcell'e taşıyan ve 3 ay boyunca 150 ve 250 kontör yükleyen faturasız hatlar kampanyadan yararlanabilir.

Sık Sorulanlar

Kampanyanın içeriği nedir?
Aylık 10 YTL'ye 10 saat konuşun!
9 Kasım'dan itibaren 12 aylık taahhütname imzalayarak numarasını Turkcell'e taşıyan kurumsal hatlar, ayda sadece 10 YTL ödeyerek tüm Turkcell ‘lilerle 10 saat konuşabilecekler. Üstelik diğer operatörleri dakikası 10 Ykr.'dan arayabilecekler.Faturasız hatlar ise tüm Turkcell'liler ile 3 ay boyunca 250 kontör yüklemeye 10 saat, 150 kontör yüklemeye 5 saat konuşabilecekler. Ayrıca herhangi bir kontör yükleme şartı olmaksızın diğer operatörleri dakikası 1 kontöre arayabilecekler. Bu kampanya 6 Ocak 2008 tarihine kadar numarasını Turkcell'e taşıyıp kampanyaya başvuran bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.

Kampanya hangi tarihlerde geçerlidir?
Kampanya, 6 Ocak 2008 tarihine kadar numarasını Turkcell'e taşıyıp kampanyaya başvuran bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.

Kampanyadan kimler yararlanabilir?
12 aylık taahhütname imzalayarak numarasını Turkcell'e taşıyan tüm kurumsal faturalı hatlar ile numarasını Turkcell'e taşıyan ve 3 ay boyunca 150 ve 250 kontör yükleyen faturasız hatlar kampanyadan yararlanabilir.

Kampanyaya katılmak için ne yapmak gerekir?
Turkcell Kurumsal Satış Yöneticileri, Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktaları vasıtası ile 9 Kasım 2008 tarihinden sonra Numarasını Turkcell'e taşımak üzere yazılı başvuruda bulunmak ve faturalı hatlar için kampanya taahhütnamesini imzalamak yeterlidir.

Bedava 10 saat hangi görüşmeler için geçerlidir?
Bu kampanyadan faydalanan hat kullanıcıları 6 ay boyunca 10 saat (600 dakika) tüm Turkcell hatları ile ücretsiz görüşebileceklerdir. Ücretsiz süreleri dışındaki tüm görüşmeleri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Bedava dakikalar kullanılmadığı taktirde bir sonraki aya devreder mi?
Hayır, bedava hediyesi tanımlandıktan sonra bir ay için geçerlidir.

Faturasız hatlar kalan dakikalarını nasıl sorgulayabilecekler?
*123*33# yazarak öğrenebilirler.

Erken başvuru ile (9 Kasım'dan önce) numarasını taşıyan Turkcell'e taşıyan müşteriler kampanyadan yararlanabilir mi?
Evet, Turkcell Kurumsal Satış Yöneticileri, Turkcell Kurumsal Çözüm Merkezleri, Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktaları vasıtası kampanya taahhütnamesini imzalayarak kampanyadan yararlanabilirler.

Bireysel hatlar da bu kampanyadan yararlanabilir mi?
Evet yararlanabilir. Bireysel hatlar için bireysel kampanya akışı uygulanmaktadır.

Numarasını Tukcell'e taşıdıktan sonra hattını devir ya da iptal edebilir mi?
Faturalı hattını Turkcell'e taşıyan ve kampanyadan yararlanan müşterileri 12 ay boyunca devir ya da iptal işlemi yapamaz. Numarasını başka operatöre taşıyamaz ve faturasız hatta geçemez. 12 ay içerisinde numarasını iptal ettirmeleri, başka operatöre geçmeleri ya da hatlarının kapanması durumunda hat başına 60,59 YTL (tüm vergiler dahil) cezai bedel faturalarına yansır.

Kurumsal müşteriler kampanyaya SMS ile başvuru yapabilir mi?
Hayır, Kurumsal müşteriler 12 aylık taahhütname imzalayarak bu kampanyadan yararlanabilir.

Notlar
* Kampanya kapsamında faturalı hatta geçen aboneler 6 ay boyunca 12,12 YTL (tüm vergiler dahil) sabit ücret karşılığında Turkcell'lilerle yurtiçi 10 saat bedava konuşma süresi kazanır ve yurtiçi her yöne 12,12 YKr'den (tüm vergiler dahil) konuşur.
* Faturasız hatta geçen aboneler 3 ay süresince her 150 kontör yüklemeye bir ay boyunca 5 saat, her 250 kontör yüklemeye bir ay boyunca 10 saat Turkcell'lilerle yurtiçi bedava konuşma süresi kazanır ve kontör yükleme şartı olmaksızın yurtiçi her yöne 1 kontöre konuşur.
* Özel numaraları arama, kampanya kapsamında ücretlendirilmez.
* Numarasını faturalı hatta taşıyanlar 12 ay boyunca hattını devredemez ya da faturasız hatta geçemez; 12 ay içinde rakip operatöre geçmeleri, hatlarını iptal etmeleri ya da hatlarının kapanması durumunda hat başına 60,59 YTL (tüm vergiler dahil) cezai bedel son faturalarına yansır.
* Turkcell'in kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.
* Kazanılan dakikaların aynı ay içinde kullanılması gerekmektedir. Bir sonraki aya devretmez.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler