Cep Konuş Kampanyası

Şimdi Cep Konuş paketlerinde daha fazla dakika sizi bekliyor!

Hangi yönü aradığınızı düşünmeden dakikası 7,5 kuruşa kadar konuşmanın tadını çıkarın.

Cep Konuş 750 paketini tercih ederseniz 250 dakika, Cep Konuş 350 paketini tercih ederseniz 150 dakika veya Cep Konuş 150 paketini tercih ederseniz 50 dakika ücretsiz konuşma süresi size hediye edilir.

Eğer, Vodafone abonesi değilseniz, abone olmak için size en yakın Vodafone Shop veya Vodafone Store'a uğrayarak hemen abone olabilirsiniz.

Cep Konuş 150 Cep Konuş 350 Cep Konuş 750
Paket Fiyatı
19 YTL 42 YTL 75 YTL
Alınan Dakika
150+50 Hediye 350+150 Hediye 750+250 Hediye
Dakika Fiyatı(Ykr) 9,5 8,4 7,5
Toplu Süre Aşımındaki
Dk. Fiyatı
0,20 YTL
Yurtiçi SMS
0,19 YTL/adet
Yurtdışı SMS
0,29 YTL/adet

  • Tablodaki fiyatlara KDV(%18) dahil, ÖİV(%25) hariçtir.
  • Belirtilen dakika miktarları yurtiçi tüm yönlere yapılan aramalar için geçerlidir.
  • Bu tarifede görüşmeleriniz 6 sn'de bir ücretlendirilmektedir.
  • Kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
  • Özel Servis numaralarına doğru yapılan aramalar ayrıca ücretlendirilecektir.
  • Aylık Konuşma süreleri ve mesaj sayıları yurtiçi aramalar için geçerlidir. Yurtdışı görüşmeler ve mesajlarla özel servisler ayrıca ücretlendirilir.
  • KDV ve ÖİV dahil fiyatlar Aylık Toplu Süre Ücreti ; 150 dakika için 23,03 YTL, 350 dakika için 50,90 YTL ve 750 dakika için 90,89 YTL, toplu süre dakika ücretlerini aşıldığında 0,2424 YTL, SMS ücreti 0,2302 YTL'dir.

    Esaslar
    Cep Konuş tarifesi için geçerli olan tüm esaslar Cep Konuş Kampanyası içinde geçerli olmakla beraber kampanya esasları aşağıda belirtilmiştir.
    * İlgili kampanya bireysel aboneler için geçerli olup mevcut veya yeni tüm bireysel aboneliklere açıktır.
    * Kampanyadan sadece Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card sahipleri yararlanabilecektir ve kampanya kapsamında abonelik sadece kredi kartı ile yapılabilecektir.
    * Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
    * Aboneler kendilerine ait kredi kartı ile en fazla 3 kampanya girişi yapabilecektir.
    * Aboneler kampanya kapsamında seçmiş oldukları Cep Konuşun aylık toplu süre ücretlerinin (KDV ve ÖİV dahil) tamamını Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card kartı ile faizsiz 12 eşit taksitle ödeyeceklerdir.
    * Kampanyaya dahil olan abonelerin kampanya kapsamında çıkacak faturalarında, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card ile ödedikleri aylık toplu süre ücretleri (KDV ve ÖİV dahil) avans olarak yansıtılacaktır.
    * Cep Konuş kapsamında aylık verilen toplu süre kapsamına girmeyen ve ilgili süre aşıldıktan sonra yapılacak görüşmelerin tutarları abonelerin faturalarına ayrıca yansıtılacak ve ayrıca tahsil edilecektir.
    * Taahhüt geçerlilik süresi (12 ay) bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı paketi değiştirmek istemesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart olarak geri kalan aylar son gönderilecek faturaya yansıtılacak fakat ilgili ödemeler Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card ile yapıldığı için aynı zamanda ilgili faturada avans kalemi olarak gösterilecektir.
    * Yukarıdaki sebeplerden ötürü kampanya kapsamı dışına çıkmış aboneler kampanya süresince (12 ay boyunca) kredi kartı ekstresinde ilgili tutarları göreceklerdir.
    * Kampanya 10 Kasım 2008 - 10 Şubat 2009 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

  •  
    Numara taşıma uygulaması iyi geldi
    25/11/2008
    Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

    Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
    25/11/2008
    9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

    Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
    16/11/2008
    Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

    Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
    14/11/2008
    Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

    Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
    14/11/2008
    Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

    3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
    13/11/2008
    Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

    Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
    11/11/2008
    Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

    Numara taşımaya rekor başvuru
    10/11/2008
    Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

    Tüm Haberler