iPhone Kampanyası

Kaçırılmayacak avantajlar Vodafone iPhone Paketlerinde

Vodafone iPhone Paketleri'yle iPhone satın alan ve Vodafone ile bir yıllık sözleşme imzalayan abonelerimizi kaçırılmayacak iPhone avantajları bekliyor. iPhone alırken aşağıdaki paketlerden birini seçin, aylık toplu kullanım ücretini anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla 12 ay boyunca ödeyin, bedava dakika, SMS ve internet kullanım süresi kazanın.

* Vodafone iPhone Kampanyası kapsamında Vodafone iPhone Paketleri'nden herhangi bir tanesini seçip 12 ay boyunca kullanma taahhütü veren ve ilgili paketin aylık toplu kullanım ücretlerininin tamamını Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card ile ödeyecek olan abonelerimiz, 0 YTL'den başlayan fırsatlarla bir iPhone 3G sahibi olacaklar.

* Vodafone iPhone Paketleri sadece Vodafone iPhone Kampanyası kapsamında aboneye sunulabiliyor, ayrıca satılamıyor.

* Kampanya kapsamında abonelerimize sunulacak olan iPhone 3G 8 GB ve iPhone 3G 16 GB telefonları ve dahil oldukları Vodafone iPhone Paketleri kapsamında kampanyalı satış fiyatlarını aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

iPhone 1500iPhone 750iPhone350iPhone 150
iPhone 8 GB
Kampanyalı Fiyatı
0* YTL 579 YTL 779 YTL 979 YTL
iPhone 16 GB
Kampanyalı Fiyatı
199* YTL 779 YTL 979 YTL 1.179 YTL
Aylık Toplu
Kullanım Ücreti
149 YTL
( KDV ve ÖİV
Dahil 180,57 YTL)
99 YTL
(KDV ve ÖİV
Dahil 119,97 YTL)
69 YTL
(KDV ve ÖİV
Dahil 83,62 YTL)
39 YTL
(KDV ve ÖİV
Dahil 47,26 YTL)
Aylık Bedava
Görüşme ( Dakika)
1500 750 350 150
Aylık Bedava
SMS (Adet)
1500 750 350 150
Aylık Bedava Data 1 GB 750 MB 350 MB 150 MB
Toplu Kullanım
Aşımındaki Dakika Fiyatı
0,20 YTL
(KDV ve ÖİV Dahil 0,24 YTL)
Toplu Kullanım
Aşımındaki SMS Fiyatı
0,19 YTL
(KDV ve ÖİV Dahil 0,23 YTL)
Toplu Kullanım Aşımındaki
İnternet Dakika Fiyatı
Hacim bazlı internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

  • (*) iPhone 1500 Paketi için yukarıda belirtilmiş promosyonlu fiyatlar, ilk 5.000 abone ile sınırlıdır.
  • Tablodaki fiyatlara KDV(%18) dahil, ÖİV(%25) hariçtir.
  • Ücretlendirme periyodu 60 sn. dir.
  • # KDV ve ÖİV dahil fiyatlar Aylık Toplu Kullanım Ücreti ; iPhone 150 için 47,26 YTL, iPhone 350 için 83,62 YTL, iPhone 750 için 119,97 YTL ve iPhone 1500 için 180,57 YTL


    Vodafone iPhone Paketleri nedir?
    4 çeşit olan Vodafone iPhone Paketleri toplu kullanım tarifelerdir. Vodafone iPhone Paketleri, aylık toplu kullanım ücreti karşılığında yurtiçindeki tüm operatör hatlarına doğru ücretsiz arama, SMS gönderme ve GPRS kullanım hakkı alınan abonelik paketi sistemidir. Abonelerin sectikleri paketi büyüdükçe dakika, SMS ve GPRS birim fiyatları da azalır.

    Ücretsiz kullanımdan sonra nasıl ücretlendirileceğim?
    Ücretsiz toplu kullanım hakkını aşan aboneler yurtiçi tüm operatörlere doğru KDV dahil ÖİV hariç 20 Ykr/dakika ücretten konuşmaya (KDV ve ÖİV dahil 24,24Ykr), KDV dahil ÖİV hariç 19 Ykr/adet ücretten SMS atmaya (KDV ve ÖİV dahil 23,03Ykr), ve hacim bazlı GPRS tarifesi üzerinden KB bazlı kullanmaya devam ederler.

    iPhone Paketlerin ücretlendirme periyodu nasıldır?
    Bu tarifelerde toplu süre içinde ve aşan aramalarda tüm yönlere doğru yapılacak olan aramalar dakika bazlı olarak ücretlendirilir.(60 sn/kontör).

    Vodafone iPhone Paketleri Esasları:
    * İlgili paketler sadece Vodafone iPhone Kampanyası dahilinde abonelere sunulacak olup, kampanyadan bağımsız olarak aboneler tarifeye alınmayacaktır.
    * Belirtilen dakika, SMS ve GPRS miktarları yurtiçi tüm yönlere yapılan kullanımlar için geçerlidir.
    * Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
    * Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
    * İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
    * İlgili fatura dönemi içinde kullanılmayan dakika,SMS ve GPRS miktarları bir sonraki aya devretmez.
    * Toplu süre, SMS ve GPRS ücreti yeni abonelikler için ilk faturada; ilgili tarifeye abonelik tarihinden fatura kesim tarihine kadar olan süre ile orantılı olarak yansıtılır.
    * Mevcut abonelerin tarifeye geçişleri ve kampanya koşullarından faydalanmaya başlamaları yeni fatura dönemleri itibari ile olacaktır.

    Vodafone iPhone Kampanyası Esasları:
    Vodafone iPhone Paketleri için geçerli olan tüm esaslar Vodafone iPhone Kampanyası için de geçerli olmakla beraber cihaz kampanyası esasları ayrıca aşağıda belirtilmiştir.
    * Kampanyadan sadece Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card sahipleri yararlanabilecektir ve kampanya kapsamında abonelik sadece kredi kartı ile yapılabilecektir.
    * Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
    * Bireysel bir müşteri sadece 3 hattını kampanyaya dahil edebilecektir: 1 müşteri en fazla 3 kez kampanyadan faydalanabilir.
    * Aboneler kampanya kapsamında seçmiş oldukları Vodafone iPhone Paketleri�nin aylık toplu süre ücretlerinin (KDV ve ÖİV dahil) tamamını Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card ile faizsiz 12 eşit taksitle ödeyeceklerdir.
    * İlgili Vodafone iPhone Paketi dahilinde aboneler, ayrıca ödemeleri gereken kampanyalı satış tutarını peşin veya herhangi bir kredi kartı ile yapabilecek olup, Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card ile ödenecek tutarlar içerisine dahil değildir.
    * Kampanyaya dahil olan abonelerin kampanya kapsamında çıkacak faturalarında, Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card kredi kartları ile ödedikleri aylık toplu süre ücretleri (KDV ve ÖİV dahil) avans olarak yansıtılacaktır.
    * Vodafone iPhone Paketleri kapsamında aylık verilen toplu kullanım kapsamına girmeyen ve ilgili kullanım aşıldıktan sonraki dakika, SMS ve data tutarları abonelerin faturalarına ayrıca yansıtılacak ve ayrıca tahsil edilecektir.
    * Taahhüt geçerlilik süresi (12 ay) bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı paketi değiştirmek istemesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda cezai şart olarak geri kalan aylar son gönderilecek faturaya yansıtılacak fakat ilgili ödemeler Yapı Kredi Bankası Worldcard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card veya Şekerbank Bonus Card ile yapıldığı için aynı zamanda ilgili faturada avans kalemi olarak gösterilecektir.
    * Yukarıdaki sebeplerden ötürü kampanya kapsamı dışına çıkmış aboneler kampanya süresince (12 ay boyunca) kredi kartı ekstresinde ilgili tutarları göreceklerdir.
    * Kampanya 26 Eylül 2008 - 31 Mart 2009 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    * Cihazlar stoklar ile sınırlıdır. Vodafone, cihaz, tarife ücretleri ve diğer koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  •  
    Numara taşıma uygulaması iyi geldi
    25/11/2008
    Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

    Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
    25/11/2008
    9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

    Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
    16/11/2008
    Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

    Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
    14/11/2008
    Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

    Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
    14/11/2008
    Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

    3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
    13/11/2008
    Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

    Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
    11/11/2008
    Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

    Numara taşımaya rekor başvuru
    10/11/2008
    Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

    Tüm Haberler