Mobile Connect USB Stick Kampanyası

Vodafone Mobile Connect USB Stick Kampanyası

İstediği yerden ucuza internete bağlanmak isteyen abonelerimize özel bu fırsatı kaçırmayın!

Hesaplı Internet Paketleri - 1GB'lık Paketi seçin, 12 aylık kullanım taahhüdü verin, hem aylık sabit ücreti indirimli ödeyin hem de bir adet Vodafone Mobile Connect USB Stick cihazına bedava sahip olun!

Vodafone Mobile Connect USB Stick kampanyası kapsamında, 12 ay boyunca Hesaplı Internet Paketleri - 1 GB'lık Paket'i kullanacağını taahhüt eden abonelerimiz hem ücretsiz olarak Vodafone markalı Vodafone Mobile Connect USB Stick cihazına sahip olacaklar hem de abone oldukları 12 ay süresince 35 YTL (KDV dahil, ÖİV hariç) olan Hesaplı Internet Paketleri - 1 GB'lık Paket aylık sabit ücreti için sadece 25 YTL ödeyeceklerdir.

Esaslar
Hesaplı Internet paketleri 1 GB'lık paket için geçerli olan tüm esaslar Vodafone Mobile Connect USB Stick cihaz kampanyası için de geçerli olup, cihaz kampanyası esasları ayrıca aşağıda belirtilmiştir:
* Cihaz kampanyası dahilinde cihaz IMEI kontrolü yapılacak olup, sistemde kayıtlı olmayan IMEI'ler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
* İlgili kampanya hem bireysel hem kurumsal faturalı aboneliklere açıktır
* Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir.
* Hesaplı Internet paketleri ' 1 GB'lık paket kapsamında aylık verilen 1 GB'lık data kullanımını aşan kullanımlar hacim bazlı tarife üzerinden ücretlendirilecek olup, igili tutarlar abonelerin faturalarına ayrıca yansıtılacaktır.
* İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.
* İlgili fatura dönemi içerisinde Hesaplı Internet Paketleri - 1 GB'lık paket dahilinde kullanılmayan kapasite bir sonraki aya devretmez.
* Taahütname geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya yükümlülüklerini yerine getirmemesi nedeniyle Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattının dondurulması, iptal edilmesi ve/veya hattını iptal etmesi, dondurması, devretmesi, ön ödemeli hatta çevirmesi, Vodafone 'Hesaplı Internet Paketleri - 1GB'lık Paket' GPRS tarifesi dışında başka bir GPRS tarifesine geçmesi, Vodafone 'Hesaplı Internet Paketleri - 1GB'lık Paket' GPRS tarifesi ve GSM aboneliğine ilişkin faturalarını ödememesi ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda; Taahhütname'ye aykırılık tarihine kadar birikmiş tüm fatura borçlarının yanısıra, cezai şart olarak olarak Taahhütname başlangıcından Taahhütname'ye aykırılık tarihine kadar geçen sürede kampanya nedeniyle uygulanmış tarife uyarınca yapılan KDV ve ÖİV dahil toplam indirim ve bununla birlikte 129 YTL (yüzyirmidokuz Yeni Türk Lirası) abonenin faturasına yansıtılacaktır.
* Cezai şart: (Abonenin kampanyayı kullandığı fatura dönemi sayısı (içinde bulunduğu fatura dönemi dahil dahil) x indirim tutarı) + 129 YTL
* Vodafone kampanyaya dahil olan cihaz fiyatını değiştirme hakkına sahiptir.
* Vodafone Mobile Connect USB Stick cihazları Vodafone SIM kartlarıyla sorunsuz çalışmaktadır. Diğer operatörlerin kartlarıyla kullanabilmek için manuel ayar yapılması gerekmektedir.
* Kampanya 1 Temmuz 2008 itibariyle geçerli olacaktır.
* Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
* Kampanya stoklarla sınırlı olup 31.12.2008 günü itibari ile son bulacaktır.
* Vodafone kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler