SMS Çekiliş Günleri

SMS Çekiliş Günleri

Her ayın 3'ü, 13'ü ve 23'ünde 5 sms gönderenler çekilişle 100 kontör/25 dakika kazanıyor!

2008 sonuna kadar her ayın 3'ü, 13'ü ve 23'ü olan çekiliş günlerinde 10.000 şanslı abone 100 kontör/25 dakika kazanıyor. Siz de bireysel Hazır Kart ve Faturalı hat sahibiyseniz çekiliş günlerinde en az 5 sms atın, çekilişe katılıp kazanma şansını yakalayın!

Katılım Koşulları
* Tüm bireysel Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi aboneler çekilişe katılabilirler.
* Kampanya her ayın 3, 13 ve 23'üncü günlerinde gerçekleşir.
* Kampanya 2008 sonuna kadar her ay düzenlenecektir.
* Kampanyadan en az 5 sms atan tüm Hazır Kart'lı ve faturalı hat sahibi bireysel aboneler yararlanabilir.
* Çekilişe katılabilmek için gönderilecek ilk 5 sms'e Turkcell, Hazır Kart ve diğer operatör aboneleri ile yurtdışına gönderilen sms'ler dâhil; Webmesaj, Akıllı Mesaj, BizBize Kamu ve doğum günü kampanyasından gönderilen ücretsiz sms'ler, yurtdışından gönderilen sms'ler ve servis kısa numaralarına gönderilen sms'ler hariçtir.
* Ekonomik Mesaj Paketi olan faturalı hat sahibi abonelerimiz ve 300 SMS veya 3000 SMS paketleri olan Hazır Kart'lı abonelerimiz paketlerindeki sms'lerini de kullanarak 5 sms attıkları takdirde çekilişe hak kazanırlar.
* Sadece kampanya günü gönderilen ilk 5 sms için çekilişe hak kazanılır.
* Kampanya günü en az 5 sms gönderen tüm bireysel Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi abonelere sadece 1 çekiliş hakkı verilecektir.
* Her kampanya günü en az 5 sms atan aboneler arasında yapılacak çekilişle 10.000 aboneye 100 kontör/25 dakika verilecektir.
* Kampanya günlerinde 5 sms gönderip çekilişe hak kazanıldığında “5 sms’ten sonra bedava kampanyası”ndan yararlanan bireysel Hazır Kart’lı abonelerin ve “3 sms’ten sonra bedava kampanyası”ndan yararlanan BizBize Kampus’lu Hazır Kart’lı abonelerin cep telefonlarına çekilişe katıldığını belirten bir bilgilendirme gelir. Diğer abonelerimize bilgilendirme gönderilmez ancak çekiliş günlerinde 5 sms gönderen tüm bireysel Hazır Kart ve faturalı hat sahibi aboneler çekilişe hak kazanırlar.
* 31.12.2008 sonuna kadar sürecek kampanya dönemi boyunca çekilişe katılma sayısı ve zamanı hakkında bir sınır yoktur. Çekilişe tekrar katılınabilinir.
* Bir çekilişte kazanan abone diğer çekilişlerde de kazanma hakkına sahiptir.
* Çekilişe katılmak için herhangi bir aboneliğe gerek yoktur. Belirtilen çekiliş günü içerisinde en az 5 sms atan tüm bireysel Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi abonelerimiz çekilişe katılma hakkını elde edecektir.
* Çekiliş yapıldıktan sonra 1 hafta içerisinde kazanan abonelere sms ile bilgilendirme gönderilecektir.
* Çekilişte kazanılan kontörler veya dakikalar abonelerin hatlarına çekiliş gününden itibaren 1 hafta içerisinde yüklenecektir.
* Kazanılan kontörler ve dakikalar sadece Turkcell Hazır Kart'lı ve Faturalı hat sahibi abonelerle görüşme için kullanılabilir.
* Kazanılan kontörler hatlara yüklendiği günden itibaren 1 ay süre ile kullanılabilir.
* Kazanılan kontörler bir sonraki aya devretmez.
* Turkcell içi yapılan görüşmelerde ilk olarak kazanılan kontörler veya dakikalar kullanılır.
* Çekiliş günlerinde 5 sms'ten sonra bedava ve 3 sms'ten sonra bedava kampanyaları geçerlidir.
* Turkcell'in kampanya süresi ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler