İşTcell Miles & Smiles Kampanyası

İşTcell Uçuruyor, Miles & Smiles Konuşturuyor

Şimdi İşTcell'liler konuştukça mil kazanıyor. Üstelik Tukcell'li Miles & Smiles üyeleri de milleriyle bedava konuşuyor.

Miles & Smiles üyesi ve İşTcell'liyseniz, ödediğiniz fatura tutarının (vergiler dahil) 3 katı kadar veya yüklediğiniz kontör miktarının yarısı kadar Bonus Mil kazanabilirsiniz.

Böylece Miles & Smiles programı dahilinde sunulan ödül bilet ve bir üst uçuş sınıfına upgrade gibi ödüllere çok daha çabuk ulaşabilirsiniz.

Üstelik kampanya kaydınız gerçekleştiğinde hemen 1000 Bonus mil daha kazanırsınız. Miles & Smiles üyesi tüm Turkcell'liler ise hesaplarındaki millerle istedikleriTurkcell hatlarına kontör/dakika alarak bedava konuşabilirler.

Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.

Kimler Yararlanabilir
Miles & Smiles üyesi* tüm bireysel ve kurumsal hatlı İşTcell'liler** kampanyadan mil kazanabilirler. Miles & Smiles üyesi tüm bireysel ve kurumsal, faturalı ve Hazır Kart'lı Turkcell'liler de hesaplarındaki millerle Turkcell kontör/dakika alarak bedava konuşabilirler.

* Henüz Miles & Smiles üyesi değilseniz, 444 0 849 no'lu THY Çağrı Merkezi'nden, THY web adresi'nden online başvuruyla, Garanti Bankası şubelerinden veya uçuş esnasında doldurup kabin görevlisine teslim edeceğiniz başvuru formuyla Miles & Smiles üyelik kartı tedarik edebilirsiniz. Miles & Smiles programı ile ilgili detaylı bilgi için THY web sitesi'ni ziyaret edebilirsiniz.

**Henüz İşTcell'li değilseniz IS KAYIT yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek hemen İşTcell'li olabilirsiniz.

Nasıl Yararlanabilirim
İşTcell'li hattınızla bonus mil kazanmak için:
* İşTcell'liyseniz MIL yazıp boşluk bırakıp 9 haneli THY Miles & Smiles üyelik numaranızı 5773'e kısa mesajla ücretsiz göndererek ya da 444 0 532 numaralı Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
* Faturalı hat kullanıcısıysanız, kampanyaya kayıt olduktan sonra kampanya bitimine kadar ödediğiniz fatura tutarının (vergiler dahil) 3 katı kadar Mil kazanırsınız.(Örn:Vergiler dahil 100 YTLlik faturanızdan 300 Bonus Mil kazanırsınız.)
* Hazır Kart'lı iseniz, kampanyaya kayıt olduktan sonra kampanya bitimine kadar yüklediğiniz kontör miktarının yarısı kadar Bonus Mil kazanırsınız. (Örn: 500 kontör yüklediğinizde 250 Bonus Mil kazanırsınız.)

Miles & Smiles hesabınızdaki millerle kontör/dakika almak için:
Miles & Smiles üyeliğinde kayıtlı Turkcell hattından THY yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla Miles & Smiles üyelik numaranız, dakika ya da kontör yüklemek istediğiniz Turkcell telefon numarası ve yüklenecek dakika/kontör miktarını yazarak 5849'a ücretsiz kısa mesaj göndererek bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.
Ör: THY TK123456789 5321234567 200
veya kendi Turkcell hattı için bedava kontör/dakika almak için:
Ör: THY TK123456789 200

Notlar
Kampanyadan bonus mil kazanmak için geçerli diğer şartlar:
* Kampanyadan kazanılan Bonus Miller, kayıt esnasında kısa mesajla gönderilen Miles & Smiles üyelik numarasına yüklenir ve Miles & Smiles programı kuralları çerçevesinde harcanabilir.
* Kampanyaya kayıt, başvuru mesajını gönderdikten sonra 36 saat içerisinde gerçekleştirilir.
* 31 Ağustos 2008'e kadar kampanyaya katılan abonelerin hediye milleri kampanya kaydı gerçekleştikten sonraki 48 saat içinde Miles & Smiles hesaplarına yüklenir.
* Bir İşTcell'li hattın kazandığı Bonus Miller sadece bir Miles & Smiles hesabına aktarılabilir,aynı hat ile birden,fazla Miles & Smiles hesabına mil aktarılamaz. Kampanya kapsamında kazandığınız Bonus Miller, sadece kampanyaya kayıt olurken İşTcell'li hattınızla gönderdiğiniz Miles & Smiles üyelik hesabınıza aktarılır.
* Bonus Miller, faturalı hatlarda ödeme yapıldığı zaman, Hazır Kart'lılarda ise kontör yüklemesi yapıldığı zaman hak edilir ve 48 saat içerisinde Miles & Smiles hesabınıza yüklenir.
* MIL yazıp 5773'e kısa mesaj göndererek İşTcell kampanyasından kazandığınız o aya ait birikmiş Bonus Mil miktarınızı öğrenebilirsiniz. Miles & Smiles hesabınızdaki toplam mil miktarını ise THY web adresinden (link verilecek) öğrenebilirsiniz.
* Bir İşTcell abonesi, 1 ay içinde en fazla 3.000 Bonus Mil kazanabilir. Aylık limit, faturalı hatlar için fatura dönemi, Hazır Kart'lılar için takvim ayına göre yenilenir.
* Miles & Smiles kart kullanımı ve mil kazanımında, Miles & Smiles genel kural ve koşulları geçerlidir. Detaylı bilgi için THY web sayfasını (link verilecek) ziyaret edebilirsiniz.
* Bir İşTcell’li kampanyaya kayıt olduktan sonraki GSM kullanımları ve kontör yüklemeleri için Bonus Mil kazanır. Kampanyaya kayıt olduktan sonraki ilk fatura dönemi itibari ile mil kazanımı başlar. Kampanyaya kayıt olduğunuz tarihte gerçekleşen fatura kesimleri ve fatura ödemeleri mil kazanımına dahil edilmeyecektir.
Kampanyadan kontör/dakika kazanmak için geçerli diğer şartlar:
* Miles & Smiles üyesi tüm Turkcell'liler milleri ile, kendi Turkcell hattı ya da başka birine ait Turkcell hattı için mil karşılığı kontör veya dakika alabilirler.
* Üyelik hesabından, her kontör için 15, her dakika için 40 mil düşülecektir.
* Bir Turkcell'li Miles & Smiles üyesi, 1 ay içerisinde en az 250 kontör/100 dakika, en çok 1500 kontör/3000 dakika değerinde mili çevirebilir. her bir üye hem kontör hem dakika alabilir.
* Kontör/dakika talebi sadece Miles & Smiles kartının tanımlı olduğu Turkcell hattı tarafından gerçekleştirilebilir.
* Miles & Smiles kartının tanımlı olduğu Turkcell hattı tarafından istenilen Turkcell hattı için kontör/dakika yüklemesi gerçekleştirilebilir.
* Hazır Kart'lılar için alınan kontörler, talebin Turkcell'e ulaşmasından sonra 24 saat içinde ilgili hatta yüklenecektir. Kontörler her yöne ve her servis için geçerli olacaktır.
* Turkcell faturalı hatların dakika talepleri ise, ilgili hattın bir sonraki fatura dönemine yansıtılacak ve Turkcell'den Turkcell'e yapılacak aramalarda geçerli olacaktır. Kontörlerin kullanımı için herhangi bir zaman sınırı yoktur. Dakikaların ise yüklemenin yapıldığı tarihten itibaren en geç 3 (üç) fatura dönemi içinde kullanılması gereklidir.
* Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ya da 444 0 849 THY Çağrı Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.
* Turkcell ve THY, kampanya koşullarını önceden haber vermeksizin değiştirme haklarını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler