Kurumsal Hat Alana İnternet Hediye!

Yeni Kurumsal Hat Alana İnternet Hediye!

Şimdi Turkcell'den alacağınız yeni kurumsal hatlarınız 100MB Internet hediyeli.

Turkcell'den ses hattı alan tüm yeni kurumsal müşterilerimize 100MB internet paketi hediye ediyoruz.

31 Aralık 2008'e kadar alacağınız yeni kurumsal ses hatlarında, bir aylık 100MB internet paketini ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Üstelik faturalı yeni hat alan ve bireyselden kurumsala devir eden abonelerimiz, 1 yıllık abonelik taahhüdü verdikleri takdirde yeni tesis özel iletişim vergisini karşılıyoruz.

Kimler Yararlanabilir
15 Temmuz-31 Aralık 2008 tarihleri arasında açılan tüm kurumsal ses hatları, herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmaksızın kampanyadan yararlanabilir.

Sık Sorulanlar

Bir aylık hediye internet paketimi ne zaman kullanabilirim?
Hattınızın açılmasından kısa bir süre sonra ücretsiz internet kullanımınızın başladığına dair bir SMS mesajı alacaksınız. Bu andan itibaren, hediye internet paketinizi hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
Kampanya 15 Temmuz-31 Aralık arasında geçerlidir. Bu tarihler arasında alacağınız yeni kurumsal hatlara, hattı aldığınız tarihten itibaren bir ay süre ile kullanabileceğiniz 100MB internet paketi hediye edilecektir.

Hediye internet paketim bir ay sonunda sona erdiğinde ne olacak?
Bir aylık kullanımınız sona erdiğinde, SMS ile kullanımınızın sona erdiğini size hatırlatacağız. Bundan sonraki mobil internet kullanımlarınız için bizim önerimiz, ihtiyacınıza uygun ekonomik internet paketlerimizden birini seçmeniz olacaktır. Ancak isteğiniz ve onayınız dışında otomatik, ücretli bir paket aboneliği söz konusu değildir.

100MB ile internette neler yapabilirim?
100MB ile 10.000 e-posta okuyabilir ya da 2.000 web sayfasına girebilirsiniz. (Bu kullanımlar ayrı ayrı 100 MB'a denk gelir.)

Hediye internet paketi hangi kullanımları kapsamaktadır?
Paket kullanımı WAP APN, kurumsal APN, internet APN ve Turkcell-im kullanımları için geçerlidir. Ücretli içerikler (logo, melodi, resim, müzik, oyun, video vb.) paket kullanımına değildir, ayrıca ücretlendirilmektedir.

Hediye internet paketimi yurtdışında kullanabilir miyim?
Hayır, hediye internet paketiniz yurtdışı (roaming) kullanımını kapsamaz. Yurtdışındaki mobil internet kullanımlarınız için ayrıca ücretlendirilirsiniz.

Bir aylık kullanım süresi sona ermeden, 100MB'dan daha fazla internet kullanımı gerçekleştirirsem ne olacak?
Hediye internet paketinizin 100MB'lık limitine ulaşmanız durumunda, abonesi olduğunuz diğer internet paketlerinden (ekonomik internet paketi veya ortak internet paketi) kullanım yapmaya başlarsınız. Eğer başka bir internet paketi kullanmıyorsanız, 100MB'ı aşan internet kullanımlarınız faturalı hat abonesiyseniz MB başına tüm vergiler dahil 0,15 YTL'den, Hazır Kart abonesiyseniz ise standart mobil internet tarifelerinden ücretlenecektir.

Hediye internet paketim devam ederken, aynı zamanda ekonomik internet paketi, ortak internet paketi veya ücretsiz şifre kartı internet paketi alabilir miyim?
Evet, bir aylık ücretsiz internet kullanımınız devam ederken aynı zamanda diğer internet paketlerimize de abone olabilir ve kullanabilirsiniz. Bu durumda, gerçekleştireceğiniz internet kullanımları öncelikle hediye internet paketinizden düşecektir. Ücretsiz hediye paketinizin limitinin bitmesinden sonra ise, otomatik olarak diğer paketlerinizden kullanım yapmaya başlarsınız.

Kontratlı Turkcell PDA kampanyasına katılarak yeni Turkcell hattı aldım ve her ay kullanabileceğim ücretsiz internet paketim zaten var. Bu durumda ne olacak?
Gerek PDA kampanyası, gerek de hediye internet kampanyası ile kazanmış olduğunuz her iki ücretsiz internet paketinizi kullanabileceksiniz. Gerçekleştireceğiniz internet kullanımları, öncelikle bu kampanya ile kazandığınız hediye internet paketinizden düşecektir.

Bireysel hattan kurumsal hatta geçiş yaptım, kampanyadan faydalanabilir miyim?
Evet, kurumsal hattınız açıldıktan sonra hediye internet paketinizin tanımlaması otomatik olarak yapılacaktır.

Günlük internet kullanımı şeklinde bir tarife duydum, hediye internet paketim devam ederken günlük internet kullanımı satın alabilir miyim?
Günlük internet kullanımını kurumsal abonelerimize tavsiye etmiyoruz. Zaten hediye paketiniz bulunduğundan, ayrıca ücretli günlük internet kullanımı satın alamazsınız.

Kalan kullanımı nasıl öğrenebilirim?
Kalan MB yazıp 2260'a SMS göndererek veya Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kalan kullanımınızı öğrenebilirsiniz.

Faturada hediye internet paketini nasıl göreceğim?
Ücretsiz internet paketiniz, faturanıza HEDIYE INTERNET PK 100MB şeklinde yansıyacaktır. Hediye paketinizle gerçekleştirdiğiniz internet kullanımları ise faturanızda normal internet kullanımı gibi görünecek, ancak karşısında ücret 0 görünecektir.

Notlar
* 100MB internet paketi kullanımınız hat aktivasyonunu takip eden kısa süre içerisinde hattınıza tanımlanacak olup, bir ay süre ile geçerlidir.
* Data hatları, pos hatları ve FCT hatları kampanyaya dahil değildir.
* Hediye internet paketi, yurtdışı (roaming) kullanımlarını kapsamaz.
* Paket kullanımı WAP APN, kurumsal APN, internet APN ve Turkcell-im kullanımları için geçerlidir. Ücretli içerikler (logo, melodi, resim, müzik, oyun, video vb.) paket kullanımına değildir, ayrıca ücretlendirilmektedir.
* Turkcell, kampanyalarının tarih ve ücretlendirmelerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler