Otomatik Ödeme Kampanyası

Otomatik Ödeme Kampanyası

“Ben fatura ödemem” diyene ayda 15 dakika hediye!

Faturanız için otomatik ödeme talimatı verin, fatura ödemek için sıkıntıya girmeyin. Üstelik 6 ay boyunca ücretsiz konuşma hakkı kazanın.

Hemen en yakın bankadan faturanıza otomatik ödeme talimatı verin siz de bedava dakikalarınızla doya doya konuşun!

Kimler Yararlanabilir?
* Kampanya bireysel ve kurumsal, faturalı hat kullanıcıları için geçerlidir. Data hatları kampanyadan yararlanamamaktadır.
* Kampanyadan son 3 ay içinde otomatik ödeme talimatıyla fatura ödemesi yapmamış veya otomatik ödeme talimatı bulunmayan faturalı hat kullanan tüm abonelerimiz yararlanabilir.
* Kampanya tarihleri arasında bankaların internet siteleri, çağrı merkezleri veya şubelerinden Turkcell faturası için talimat veren veya hali hazırda bulunan talimatı ile 3 aydır bu kanaldan ödemediği halde tekrar talimatla ödemeye başlayan abonelerimiz, takip eden 6 ay içinde talimatla ödenen her fatura için her ay tüm Turkcell'lilerle yurtiçi görüşmelerde kullanabilecekleri bedava 15 dakika konuşma süresi kazanacaktır.

Sık Sorulanlar

Faturamı ödedikten ne kadar zaman sonra bedava dakikalarımı kullanabilirim?
Talimatla ödenen her fatura sonrasında o ay için geçerli bedava konuşma süresi hattınıza fatura ödeme tarihinden sonraki iki hafta içinde tanımlanacak ve bedava dakika kazandığınız her ay için bilgilendirme mesajı gönderilecektir.

Talimat verdikten sonra faturamı başka bir kanaldan ödersem bedava dakikalarımı kazanabilir miyim?
Hayır. Otomatik ödeme talimatı verdikten sonra bu talimatla ödediğiniz faturalarınız için bedava dakika kazanırsınız. 6 ay içinde ödemediğiniz herhangi bir ay için dakika kazanamazsınız.

Kampanya tarihleri arasında mevcut talimatımı iptal ettirip yeni verdiğim talimatla faturamı ödedim, bedava dakika kazanamadım. Neden?
Kampanyadan yararlanabilmeniz için yeni talimat vermeden önceki 3 ay içerisinde otomatik ödeme talimatıyla ödenmiş faturanız bulunmaması gereklidir.

Kazandığım dakikalar yurt dışı aramalarımda geçerli midir?
Hayır geçerli değildir.

Hattımı bir başkasına devrettim. Bedava dakikalarım hesabımdan silinir mi?
Hayır, silinmez. Hattınızı devrettiğiniz kişi bu dakikaları kullanmaya devam eder.

Turkcell'lilerle yaptığım konuşmalarda ilk olarak Alo Paketten mi yoksa bu kampanyadan kazandığım dakikalardan mı harcarım?
Turkcell'lilerle görüşmelerinizde öncelikle günlük, hafta sonu bedava gibi ücretsiz dakikalarınızı, daha sonra Alo Paketinizi sonra da dakika bizden ve bu kampanyadan kazandığınız bedava dakikalarınızı kullanırsınız.

Bu tekliften yararlanabilmem için tarife değiştirmem gerekiyor mu?
Hayır. Tarifeniz ne olursa olsun bu tekliften yararlanabilirsiniz.

Kazandığım dakikaları SMS atmak için kullanabilir miyim?
Hayır. Kazandığınız dakikalar sadece Turkcell'lilerle konuşmalarınızda geçerlidir.

Kampanyaya katıldıktan sonra telefonum ya da hattım çalınırsa bedava dakikalarıma ne olur?
Herhangi bir nedenle sim kartınızı kaybettiğinizde yedek sim kartınızı alarak bedava dakikalarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Kampanyaya katıldıktan sonra numaramı değiştirirsem bedava dakikalarıma ne olur?
Numaranızı değiştirseniz bile bedava dakikalarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Notlar
* Kampanya 22 Ağustos–22 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
* Talimatla ödenen ilk fatura sonrasında o ay için geçerli bedava konuşma süresi abonelerin hatlarına fatura ödeme tarihinden sonraki 2 hafta içinde tanımlanacak ve bilgilendirme mesajı gönderilecektir.
* Bedava konuşma süresi ilgili ve takip eden fatura döneminde kullanılabilir olacak, bu süre içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmeyecektir.
* Kazanılan dakikalar tüm Turkcell'lilerle yurtiçi görüşmelerinizde geçerlidir.
* Kampanya bireysel ve kurumsal, faturalı hat kullanıcıları için geçerlidir. Data hatları kampanyadan yararlanamamaktadır.
* Turkcell tüm kampanyalarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler