Kurumsal Baskonuş Kampanyası

Kurumsal Baskonuş Kampanyası

18 ay taahhüt vererek BasKonuş abonesi olan kurumsal faturalı hat müşterilerimize Nokia 3110C ve sınırsız Baskonuş da dahil servis aboneliği paketi ayda sadece 19 YTL.

31 Aralık 2008 tarine kadar 18 ay taahhüt vererek BasKonuş abonesi olan kurumsal faturalı hat müşterilerimize Baskonuş destekli Nokia 3110C cihaz ve sınırsız Baskonuş yapabilecekleri servis aboneliğinden oluşan paket KDV dahil ÖİV hariç ayda sadece 19 YTL.

Tek bir tuşa basarak ister 1 ister 100 kişiye ulaşabildiğiniz BasKonuş'la sesli iletişim çok daha hızlı. Üstelik kurumsal müşterilerimize sunduğumuz özel kampanya ile şimdi çok daha ekonomik ve kampanya kapsamında sunulan Nokia 3110C cihazla da eksiksiz bir çözüm. Ekibinizle anlık bilgi alış verişinde bulunabileceğiniz, toplu görüşmeyle toplantılar yapabileceğiniz BasKonuş'la numara çevirmeden, beklemeden iletişim kurmanın keyfini yaşayın.

Detaylı bilgi için Kurumsal Çözüm Merkezleri'ne, 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ya da satış yöneticinize başvurabilirsiniz.

Kimler Katılabilir?
Kurumsal BasKonuş Kampanyası'ndan kurumsal faturalı hat sahibi abonelerimiz faydalanabilir.

Ücretlendirme
Kampanyaya katılan her faturalı hatla birlikte kurumsal müşteri, 18 ay boyunca ayda KDV dahil ÖİV hariç 19 TYL (tüm vergiler dahil fiyat 21 YTL'dir) ödeyerek Baskonuş yapabilen Nokia 3110C cihaz sahibi olacak ve sınırsız Baskonuş yapabilecektir.

KDV Dahil ÖİV Hariç KDV Dahil ÖİV Dahil
18 Aylık 19 YTL 21 YTL

Önerilen servis bedeli sadece yurtiçi kullanım için geçerlidir. Yurtdışındaki BasKonuş kullanımlarında bulunulan ülkede uygulanan dolaşım tarifesine göre ekstra ücretlendirme yapılacaktır.

Sık Sorulanlar

Kurumsal BasKonuş Kampanyası'nın içeriği nedir?
Kurumsal BasKonuş Kampanyası, katılma şartlarını sağlayan kurumsal müşterilerin 18 aylık taahhüt karşılığında taksitle Baskonuş destekli Nokia 3110C cihaz ve indirimli Baskonuş aboneliğini birlikte alabildikleri bir kampanyadır. 18 aylık taahhüt süresince her ay faturada cihaz bedeli taksidi ve Baskonuş servis bedeli ayrı kalemler olarak görünecektir.

Kurumsal BasKonuş Kampanyası Ne Kadar Süre için Geçerli?
Kurumsal BasKonuş Kampanyası'na 31. Aralık 2008 tarihe kadar katılabilirsiniz. Son gün katılsanız bile aylık abonelik ücreti ile BasKonuş destekli cihaz ve sınırsız BasKonuş teklifinden yararlanabilirsiniz. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Turkcell kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kurumsal müşteriler Hazır Kartlı kurumsal hatlarıyla kampanyadan faydalanabilir mi?
Hazır Kart kullanan kurumsal hatlar kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyadan faydalanmak için ne yapmalıyız?
Kampanyadan faydalanmak için 18 aylık taahhüt vermeniz yeterlidir. Detaylı bilgi için satış yöneticinize, Kurumsal Çözüm Merkezi'ne ya da 444 0 532 Turkcell Müşteri Hizmetlerine başvurabilirsiniz.

Cihazı nasıl teslim alacağız?
Cihazınız, taahhütnameyi imzaladıktan sonra distribütör firma tarafından belirttiğiniz adrese gönderilecek ve herhangi bir kargo ücreti talep edilmeyecektir.

18 aylık Taahhüt süresi dolmadan kampanyadan çıkar ve kampanyalı Baskonuş aboneliğimizi iptal edersek aldığımız cihazları geri vermemize gerek var mı?
Taahhüt süresi dolmadan kampanyadan çıkmanız ve kampanyalı Baskonuş aboneliğinizi iptal etmeniz durumunda kampanya kapsamında aldığınız cihazları geri vermenize gerek yoktur, ancak ne zaman ayrılmak istediğinize bağlı olmaksızın sabit bir cayma bedeli olarak 225 YTL ödemeniz gerekecektir.

Kampanyadan faydalanırken farklı ses tarifelerine geçebilir miyiz?
Kurumsal Baskonuş Kampanyası ses tarifelerinden bağımsız bir kampanyadır. İstediğiniz tarifeden faydalanabilirsiniz.

Kurumsal Baskonuş kampanyasını şirket içinde devredebilir miyiz?
Turkcell'e yazılı olarak bildirmek koşuluyla şirket içerisinde farklı bir kurumsal faturalı Turkcell hattına kampanyayı devredebilirsiniz. Şirket içi devir durumunda kampanya kaldığı yerden devam eder, en başta teslim edilen cihaz dışında yeni bir cihaz daha verilmez.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler