E-Bülten kampanyası

E-Bülten'e Üye Olan Herkese 100 Kontör/Dakika Hediye

Turkcell e-bülten'e üye olan tüm Turkcell'lilere 100 kontör/dakika hediye

Hem Turkcell'in size özel kampanyalarından ve servislerinden herkesten önce haberdar olmak, hem de 100 kontör/dakika ücretsiz konuşma kazanmak ister misiniz?

Hediye kontör ya da dakika kazanmak için yapmanız gereken sadece Turkcell hattınızla ve e-posta adresinizle Turkcell e-bültene üye olmak. Üstelik Turkcell e-bültene üyelik ücretsizdir.

Kampanyamızdan Turkcell e-bülten'e daha önce kayıt olmuş müşterilerimiz e-posta adresleri ve bilgilerini güncelleyerek de yararlanabilirler.

Turkcell e-bülten'e üye olduktan sonra ilgilendiğiniz alanlarda size düzenli olarak göndereceğimiz haberlerle kampanya ve fırsatlarımızdan herkesten önce haberdar olacaksınız.

Katılım Koşulları
* Kampanyaya e-posta adresini bırakan ya da kayıtlı e-posta adresiniz güncelleyen bireysel hatlı tüm Turkcell'liler katılabilir.
* Kampanyaya aynı GSM numarası ve eposta adresiyle sadece bir kez katılınabilir.
* Kampanyaya katılıp e-posta adresini bırakan ya da güncelleyen Hazır Kart'lı Turkcell müşterilerimiz 100 kontör, faturalı hat kullanan müşterilerimiz de 100 dakika kazanacaktır. Kazanılan dakika ve kontörleri SüperŞifreleriyle Online İşlem'e girerek hatlarına yükleyebileceklerdir.
* Kazanılan hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.
* Kampanyayla kazanılan hediye dakika ve kontörler 24 saatlik kullanım içindir. Hediye kontör/dakikalar Online İşlem üzerinden kampanyanızı aktif hale getirdiğiniz günün gece yarısına kadar (23:59'a kadar) geçerli olacaktır.
* Kampanya 31 Aralık 2008 tarihine kadar geçerlidir.

Sık Sorulanlar

Bir arkadaşımdan sadece e-posta adresimi bırakarak 100 kontör/dakikalık ücretsiz konuşma kazanabileceğimiz öğrendim. Doğru mu?
Evet. Turkcell e-bülten listesine e-posta adresiniz ve GSM numaranızla üye olarak 100 kontör ya da 100 dakika kazanabilirsiniz.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyaya www.turkcell.com.tr altında yer alan "E-Bülten" linkine tıklayıp açılan formu doldurarak katılabilirsiniz. Bu formu doldurduktan sonra verdiğiniz mail adresine bir doğrulama mesajı gidecektir. E-posta hesabınızdan girip bu mesaja tıkladığınızda hediyenizi almak için Online İşlem'e yönlendirileceksiniz. Online İşlem'e tıklayıp SüperŞifrenizi de girdikten sonra hediyenizi alabilirsiniz.

SüperŞifrem yok. Hediye kontörlerim yanacak mı?
SüperŞifreniz yoksa ya da hatırlamıyorsanız almak için kısa mesajla SIFRE yazıp 2222'ye gönderin. Şifreniz kısa mesajla telefonunuza gönderilecektir.

Bu kampanyaya katılmak için herhangi bir ücret ödeyecek miyim?
Hayır. Kampanyaya katılmak ve Turkcell e-bülten listesine üye olmak tamamen ücretsizdir. Daha sonra size gönderilecek bilgilendirme mail'leri de ücretsizdir.

Kazandığım hediye kontör/dakikalar nasıl alacağım?
Turkcell e-bülten kaydınız başarıyla tamamlandıktan sonra verdiğiniz e-posta adresine bir doğrulama mesajı gelecektir. E-posta hesabınıza girip bu doğrulama mesajına tıklamanız gereklidir.

Ben 444 0532'yi aradığımda, Müşteri Hizmetleri yetkiliniz kampanyayı önerdi ve ona verdiğim bilgilerle kampanyaya katıldım. Hala hediye kontörlerim yüklenmedi. Neden?
Turkcell e-bülten kaydınız alındıktan sonra verdiğiniz e-posta adresine bir doğrulama mesajı gelecektir. E-posta hesabınıza girip bu doğrulama mesajına tıklamanız ve Online İşlem'e girip hediye kontör/dakikalarınızı aktif hale getirmeniz gereklidir.
Size gönderilecek e-posta mesajlarında gerekli yönlendirmeler yapılacaktır.

Hediye kontör/dakikalar hangi yöne konuşmalar için geçerlidir?
Hediye kontör/dakikalar sadece Turkcell içi konuşmalar için geçerlidir.

Birden fazla e-posta adresim var. Hepsiyle kampanyaya katılıp ücretsiz konuşma kazanabilir miyim?
Aynı GSM numarasıyla sadece bir kez kampanyaya katılabilirsiniz. Birden fazla Turkcell hattınız varsa bunların her biriyle kampanyaya katılıp kontör/dakika kazanabilirsiniz.

Verdiğim e-posta adresini ne için kullanacaksınız? Bu adresi üçüncü kişilerle paylaşmayacağınızdan nasıl emin olabilirim?
Verdiğiniz e-posta adresi sadece size Turkcell servis ve kampanyalarından haberler vermek amacıyla kullanılacaktır. Verdiğiniz bilgiler izniniz olmadıkça kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmaz.

Kampanya katıldım, kaydımın başarıyla tamamlandığına dair sizden mail geldi. Ancak hediye kontörlerim hattıma yüklenmedi. Neden?
Mail geldikten sonra Online İşlem'e giriş yaparak kampanyaya katılımı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Online işlem'den kaydınızı yaptırdıktan sonra telefonunuza hediye kontör/dakikaların yüklendiğine dair bir SMS gelecektir . SMS'in gelmesinden sonra aynı gün 24:00'e kadar hediye kontör/dakikalarınız geçerli olacaktır.

Turkcell e-bülten kaydımı yaptıktan sonra verdiğim e-posta adresine bir doğrulama mesajı geldi. E-posta hesabıma girip bu doğrulama mesajına tıkladım. Online İşlem'e girdiğimde Turkcell e-Bülten'e Kaydol Kazan kampanyasını göremediğim için aktifleyemiyorum? Hediyemi nasıl aktifleyeceğim?
Hattınız kurumsal, data hattı veya deaktif ise veya bu kampanyaya aynı GSM numarası ile daha önce katıldıysanız doğrulama mesajı alsanız bile kampanyaya katılmazsınız.

Kurumsal hatlar da bu kampanyadan faydalanabilirler mi?
Hayır. Kurumsal hatlar kampanyaya dahil değildir.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler