İşteAile
Kurumsal İşteAileBireysel İşteAile
*FaturalıFaturasız*FaturalıFaturasız
Aylık Katılım Ücreti 12 YTL 100 kontör 12 YTL 100 kontör
KamuCell ve İşteAile'lilerle 800 dk
ücretsiz
200 dk
ücretsiz
200 dk
ücretsiz
200 dk
ücretsiz
Turkcell hatlarıyla 33 Ykr 4 kontör 35 Ykr 4 kontör
Sabit hatlarla 39 Ykr 4,70 kontör 45 Ykr 4,70 kontör
Diğer Operatör hatlarıyla 60 Ykr 4,70 kontör 60 Ykr 4,70 kontör

* İşteAile faturalı tarifesinde ücretlendirme periyodu 6 sn, İşteAile faturasız tarifesinde ücretlendirme periyodu 15sn'dir.
* İşteAile tarifesinden yararlanacak şirketlerin 50 ve üzeri hat sahibi olmaları gerekir. 50 adet hatta şirkete ait kurumsal faturalı, faturasız hatları dahil; kapalı, borcundan dolayı kapalı faturalı ve ilk aramayı yapmamış faturasız hatlar dahil değildir.
* Kurumsal müşterilerimiz, İşteAile tarifesinden başvuru noktalarından başvuruda bulunarak gerekli şartları sağladıkları takdirde yararlanabilir.
* Bireysel hat kullanıcısı müşterilerimizin tarifeden yararlanabilmek için İşteAile kullanıcısı bir kurumsal hat tarafından tarifeye davet edilmesi gerekir.Davet edilmeyen bireysel hat kullanıcıları Bireysel İşteAile’den yararlanamaz.
* İşteAile tarifesinde ay içinde kullanılmayan ücretsiz dakikalar bir sonraki aya devretmez.
* Faturalı hatlar İşteAile tarifesine başvurduklarında mevcut fatura döneminden sonraki ilk faturalarından itibaren, faturasız hatlar ise başvuru yaptıkları tarihten itibaren İşteAile tarifesine geçer.
* İşteAile tarifesi ile alınan ücretsiz dakikalar İşteAile ve KamuCell Tarifesindeki hatlarla görüşmelerde geçerlidir.
* İşteAile tarifesindeki kurumsal faturalı hatların İşteAile ve KamuCell’li hatlar dışındaki aramaları ve ücretsiz dakikayı aşan görüşmeleri İşte tarife üzerinden, kurumsal faturasız hatların İşteAile ve KamuCell’li hatlar dışındaki aramaları ve ücretsiz dakikayı aşan görüşmeleri Turkcellİci tarifeden, bireysel hatların İşteAile ve KamuCell’li hatlar dışındaki aramaları ve ücretsiz dakikayı aşan görüşmeleri BizBize üzerinden ücretlendirilir.
* İşteAile tarifesinde aylık kullanılmayan haklar bir sonraki aya devredilmez.
* Tarifeye geçiş yapmak için başvurduktan sonra, faturalı hat kullanıyorsanız ilk fatura kesim tarihinizde tarifeye geçişiniz gerçekleşir. Söz konusu dakikalarınızı da bu tarihte kullanmaya başlayabilirsiniz.
* Faturasız hatlar İşteAile tarifesine başvurduklarında, 100 kontörleri çekilir çekilmez tarifeden yararlanmaya başlar. İşteAile’lilerle ve KamuCell’lilerle görüşebilecekleri 200 dakikaları hatlarına yüklenir.
* Faturasız İşteAile tarifesindeki 100 kontör düşümü ve 200 dakika ücretsiz kullanım aylık kullanım içindir. Tarifeye başvurup ilk 100 kontörünüz çekildikten ve 200 dakikanız yüklendikten sonra 30 günde bir otomatik olarak 100 kontör düşümü ve 200 dakika yüklenmesi gerçekleştirilir.Her ay kontörleriniz düşmeden 5 gün ve 1 gün önce kontör düştüğü bilgisi kısa mesajla hatırlatılır. Hatırlatma mesajları ana numaraya gönderilir.
* İşteAile avantajları yurtiçi görüşmeleri kapsamakta olup yurtdışında ve Türkiye’den yurtdışına yapılan aramalarda geçerli değildir. Söz konusu ücretlendirmeler, Turkcell'in diğer tarifelerinde olduğu gibi uluslararası dolaşım ve yurtdışını arama ücretleri üzerinden yapılır.
* İşteAile tarifesine geçebilmek için Seçmece İndirim'inizin iptal edilmesi gerekir. Seçmece İndirim iptal talebiniz ve İşteAile başvurunuz alınır. İşteAile geçişiniz anında yapılır, Seçmece İndirim’iniz en geç 1 ay içerisinde iptal edilir.
* İşteAile yalnızca yurt içi görüşmelerde geçerlidir.
* KampusCell ve gnçtrkcll tarifesindekiler, İşteAile tarifesinden yararlanamaz. Yararlanmak için tarife değişikliği yapmaları gerekir.
* İşteAile tarifesindeyken, devir işlemi yaparsanız tarife aboneliğiniz iptal olur. Faturalı hatlar, İşteAile tarifesindeyken numara değişikliği yaptıklarında tarifeleri değişmez. Faturasız hatlar ise numara değişikliği yaptıklarında tarifeleri BizBize veya kurumsal hatlar için Turkcellİçi olur ve İşteAile tarifesine yeniden başvurmaları gerekir.
* Başka bir tarifeye geçtiğinizde faturalı hat kullanıyorsanız, İşteAile’den aldığınız ücretsiz dakikalar geçersiz olur. Faturasız hat kullanıyorsanız, KamuCell’e geçiş yaptıysanız 1 aylık sürenin sonuna kadar ücretsiz dakikalarınızı kullanabilirsiniz.
* Turkcell, ücretlendirme sayfasındaki rakamları değiştirme hakkını saklı tutar.
* İşteAile 30 Nisan 2009’a kadar geçerlidir.

 
Numara taşıma uygulaması iyi geldi
25/11/2008
Kasım ayında başlayan "numara değiştirmeden, operatör değiştirebilme" uygulaması, GSM sektöründeki rekabeti zirveye taşıdı...

Taşınan numara sayısı 200 bini geçti
25/11/2008
9 Kasım tarihinde başlayan numara taşınabilirliği uygulaması üzerinden 15 gün geçmesine rağmen taşınan numara sayısı 200 bini geçti....

Numara taşımada bir ilk gerçekleşti
16/11/2008
Dünya uygulamalarında hakim operatörden abone çıkışının yaşandığı numara taşınabilirliğinde Türkiye’de farklı bir sonuç ortaya çıktı...

Numara Taşınabilirliğinden Turkcell Kârlı Çıktı
14/11/2008
Numara Taşınabilirliği’nin ilk 5 gününde tüketicilerin tercihi...

Turkcell numara taşıma verilerini açıkladı
14/11/2008
Telekomünikasyon Kurumu verilerine göre numara taşınabilirliğinin başladığı 9 Kasım tarihinden bugüne 100 binden fazla numara taşındı. Turkcell’in açıkladığı verilere göre numarasını taşıyan 100 bin abonenin...

3 Günde 37 Bin Abone Numarasını Taşıdı
13/11/2008
Telekominikasyon Kurumu tarafından 9 Kasım'da gece yarısı itibariyle uygulamaya giren ...

Vodafone ve Avea İlk Aboneyi Turkcell’den, Turkcell de Avea’dan Aldı
11/11/2008
Cep telefonu operatörleri Vodafone ile Avea ilk taşıma işlemini pazarın lideri Turkcell’den yaptı....

Numara taşımaya rekor başvuru
10/11/2008
Önceki gün başlayan numara taşınabilirliği uygulamasına ilk gün itibariyle rekor bir başvuru gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, dün saat 12.00 itibariyle..

Tüm Haberler